O nama

O odvjetničkom uredu

Odvjetnik Nenad Mušić pokrenuo je samostalni ured u rujnu 2020. godine.

Do tada je kao odvjetnik radio u renomiranom zagrebačkom odvjetničkom društvu u kojem je stekao značajno znanje i iskustvo radom na području različitih grana prava, a napose iz područja trgovačkog prava, prava društava, radnog prava, javne nabave, stečajnog prava te otkupa potraživanja. Nakon prikupljenog višegodišnjeg i uspješnog iskustva rada u renomiranom zagrebačkom odvjetničkom društvu odlučio se za nove poslovne izazove te je pokrenuo vlastiti odvjetnički ured.

Unatoč svojoj kratkoj povijesti naš ured se svakodnevno susreće s najsloženijim sudskim predmetima te drugim kompleksnim pravnim pitanjima.

Traženju rješenja pristupamo hrabro, uporno i inovativno, uvijek uz studiozan i efikasan pregled relevantne regulative, sudske prakse te stručne literature. Na taj način postižemo jedinstvenu kombinaciju mladosti i ambicije s jedne, odnosno iskustva i znanja s druge strane.

Među našim klijentima mogu se naći razne domaće i strane, fizičke i pravne osobe, s kojima svakodnevno komuniciramo na više različitih jezika.

U našoj poslovnoj praksi nerijetko se susrećemo s problemima koji zahtijevaju interdisciplinarna rješenja. U takvim slučajevima surađujemo s kolegama stručnjacima iz pravne struke, kao i sa stručnjacima iz drugih polja, poput financija, računarstva, prevođenja ili sporta.

Uz posao, konstanto težimo daljnjem usavršavanju i obrazovanju naših članova, kako u pogledu prava, tako i u pogledu stranih jezika. Svakom novom predmetu pristupamo kao novoj prilici za osobni napredak kao i za poboljšanje naše usluge.

Naša poslovna filozofija sastoji se u pronalaženju kvalitetnog i efikasnog rješenja svakog pravnog problema.

Kontaktirajte nas i dogovorite sastanak

Back to top